A Scitec Kft. célja, hogy különleges táplálkozási célú élelmiszerek, étrend-kiegészítők és élelmiszer termékeinek a segítségével biztosítsa a vevői számára a megfelelő energia, fehérje, vitamin, ásványi anyag és egyéb élelmiszer komponensek bevitelét a szervezetbe. Cégünk a termékeit elsősorban sportolók számára fejleszti ki, figyelembe véve a fizikai megterhelés miatt fellépő szükségleteket, valamint étrend-kiegészítő termékeivel a normál táplálkozás mellett fellépő tápanyagigényeket.

A Scitec Kft. termékei megfelelnek az érvényben lévő jogszabályoknak, rendeleteknek, a Vevői elvárásoknak, valamint az élelmiszerbiztonsági szabályoknak. Termékeinket biztonságos és egyenletesen kiemelkedő minőségben állítjuk elő. Ennek érdekében több minőségirányítási és élelmiszerbiztonságot szavatoló rendszert működtetünk, amelyet minden évben független tanúsító szervvel auditáltatunk. Cégünk ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel biztosítja a minőség iránti elkötelezettségét. Az élelmiszer előállítás során a HACCP rendszer, valamint az ISO 22 000 és a GMP for supplements rendszer segítségével biztosítja a magas szintű, szabályozott körülmények között történő élelmiszer előállítás, és élelmiszerbiztonsági követelmények maximális teljesülését. Törekszünk arra, hogy a velünk szemben támasztott elvárásoknak eleget tegyünk, e törekvést szolgálja az IFS Nemzetközi Élelmiszer Szabvány bevezetése és működtetése is. A Scitec Kft. magas szakmai felkészültségét és tapasztalatait felhasználva olyan termékeket kíván előállítani, melyek megfelelnek a vevői igényeknek, a biztonságosságnak, megtartva, sőt fokozva így a több évtizedes elismertségét mind a hazai-, mind a nemzetközi piacokon.

A célok elérése érdekében a felső vezetőség meghatározza a stratégiát, amely alapul szolgál a minőségcéloknak, a minőség folyamatos fejlesztésének, illetve figyelemmel kíséri a szakmai újdonságokat. Cégünk minden dolgozója munkáját teljes felelősséggel végzi, nyitott a vevői igények kielégítésére, a folyamatos fejlődés, és a minőség fejlesztése iránt. Dolgozóink a munkájukat az élelmiszerbiztonsági és higiéniai követelmények betartásával, szabályozott és a jogszabályoknak megfelelő gyártási- és munkakörülmények között végzik. Munkatársaink naprakész felkészültségét szakmai oktatásokkal és folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk. A növekvő és változó vevői igényeket folyamatosan felmérjük és mind a minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszerek mind a termékek folyamatos fejlesztése során elégítjük ki.

https://www.scitecnutrition.com/hu/home.php