Kedves Úszóink, Kedves Szülők, Kedves látogatók!

 

A Győri Úszó Sportegyesület  2019.08.26-30-ig részt vesz az alábbi véradó kampányba:

 

Kampány neve: Véradó Vakáció!

 

Kampány célja: A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradás szervezésben. Tavaly megyei szinten 507 véradóeseményen 29 691 véradást szervezett.   A nyári hónapokban a biztonságos vérkészlet fenntartása minden évről-évre kiemelt feladatot jelent a nagy meleg, a szabadságok és a nyaralások miatt, ezért a Magyar Vöröskereszt idén is kampányt szervez, hiszen nyáron is szükség van az életmentő vérre.

A 138 éves Magyar Vöröskereszt véradószervező munkáját országszerte 156 munkatárs és 6 367 önkéntes segíti, megyénkben 6 munkatárs és 1005 önkéntes szervező.

 

Kampány összefoglalója: Akinek már van tapasztalata nem egyszerű az embereket “megnyerni” a mai világban egy véradásra, ennek ellenére büszkén mondhatom, hogy Győr-Moson-Sopron Megye országosan az első helyen áll a véradás szervezésben évi több, mint 29.000 véradószámmal. Mindez köszönhetően annak a több száz Önkéntesnek, akik helyi szinten segítik a világszervezet munkáját. 

Külön köszönet, hogy a nyári időszakban szabadidejük egy részét a szervezésre fordítják! Nem könnyű, de ugyanakkor nem is egy teljesíthetetlen küldetésről beszélünk! 

A Véradó Vakáció kampányban hetente más-más egyesület invitálja a véradókat a véradásra.

Célunk, hogy olyan személyeket is sikerüljön megszólítani, akik még nem adtak vért. Előző években a kampánynak is köszönhetően sikerült a kieső véradószámot teljesíteni.

 

 

Kérlek titeket, hogy aki tud, vegyen részt a véradáson, és segítve a kampányt juttassa el az információt barátoknak, ismerősöknek.

 

Helyszín és időpont:

9024 Győr, Magyar u. 8. Vérellátó Szolgálat 2019.08.26-30-ig H-P. 07:00- 15:30 óráig (szükséges megérkezni)